Program TV, Acum la Tv, Ghidul filmelor de la TV  


Pentru ca Duminica Sfanta a Pastilor se apropie, NGC a pregatit un documentar special despre viata din spatele zidurilor pontificale ale Vaticanului. Timp de peste un an, echipa documentarului a fost primita în inima Bisericii Catolice si în viata celor care o administreaza. Cunoastem garda de corp a Sfantului Parinte care dezvaluie cum este sa faci parte din cercul apropiat al Papei, apoi pe fotograful oficial al Sfintiei Sale, pe Arhiepiscopul Bazilicii Sf. Petru care cunoaste secretele Bisericii Bisericilor, si pe un baiat de altar care locuieste în pre-seminarul Vaticanului. Insotite de directorul departamentului de restaurare al Muzeului Misionar Etnologic din Vatican, camerele au patruns în pivnitele de sub muzeul Vaticanului, unde comori artistice din toata lumea si din diverse secole sunt colectionate, restaurate si conservate pentru posteritate.  
"Sinteza Zilei", emisiunea realizata de Mihai Gadea la Antena 3, este lider, cu o audienta medie de peste 400.000 de persoane. "Ora de foc" de la Realitatea TV, principalul concurent al programului "Sintezei Zilei", are aproximativ 330.
Piers Morgan urmeaza sa-l inlocuiasca pe veteranul realizator american de televiziune Larry King la CNN, informeaza cotidianul britanic The Telegraph.
Telespectatorii Antena 3 vor putea urmari, marti, pas cu pas dezbaterea motiunii de cenzura si momentul votului. Ei vor afla primii daca guvernul Boc supravietuieste si astfel cele mai dure masuri economice de pana acum vor intra in vigoare sau, din contra, se va impune formarea unui nou guvern.
a"˝ Jurnalul National: Pe cat de tare strigi din televizor, pe atat de sensibil esti in realitate. Reiese din amintirile tale in alb si negru, pe care le-ai lansat la Bookfest.
Caștigatorii celor doua multiplexe digitale vor fi fi desemnați la 20, respectiv 30 septembrie, nu cum a fost stabilit inițial, adica sfarșitul lunii iulie, potrivit caietelor de sarcini pentru acordarea celor doua multiplexuri lansate in consultare public pe site-ul Autoritații Naționale pentru Reglementare in Comunicații (ANCOM).
Marc Gruber de la Federatia Internationala a Jurnalistilor se declara "socat" de Proiectul noii legi a SRR si SRTV, despre care spune ca ataca libertatea jurnalismului.
Dupa ce s-a zvonit ca va parasi Televiziunea Publica, Gianina Corondan respinge aceasta varianta. Mai mult, ea isi dedica timp si unui nou proiect muzical, despre care insa nu vrea sa spuna prea multe.
Dupa ce luna trecuta era data ca sigura informatia potrivit careia Robert Turcescu va fi presedintele Televiziunii Romane, astazi a fost anuntat ca directorul general al Realitatea FM a refuzat propunerea care i s-a facut.
Televiziunea publica isi adapteaza programele in functie de calendarul Campionatului Mondial de fotbal. Sursa: ReutersTransmisiunile Campionatului Mondial de fotbal din Africa de Sud vor incepe, pe TVR 1 si TVR HD, azi, de la ora 21.
Gabriela Vranceanu Firea a sesizat CNA cu privire la emisiunea "Nasul" difuzata pe 1 iunie de postul B1 TV, in care deputatul PDL Cristian Boureanu si moderatorul Radu Moraru i-au lezat "imaginea si onoarea" si au folosit cuvinte "jignitoare si injurioase" la adresa sa si a trustului Intact, informeaza Mediafax.
Membri ai Consiliului National al Audiovizualului (CNA) au decis, marti, amendarea postului de televiziune B1 TV, cu 15.
CNA a amendat posturile romanesti cu 105.000 lei numai in ultimul an pentru scenele vulgare din emisiunile de tip reality show.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a analizat, in sedinta de joi, o sesizare trimisa de Gabriela Vranceanu Firea, realizatoarea emisiunii "Stirea Zilei" de la Antena 3, Ligia Enache, producatorul general al emisiunii, Radu Preda, consultantul editorial al programului, Bianca Gruita, editor coordonator, si Alina Ban, PR Manager.
Televiziunea nationala (TVR) va aloca, asa cum ne-am obisnuit, un spatiu consistent Campionatului Mondial, care debuteaza azi in Africa de Sud. Comentatorii Marian Olaianos, Narcis Selaru, Sorin Hobana, Emil Hossu-Longin, Bogdan Tomulica, Mihnea Ionescu si Dragos Bocanaciu vor transmite in direct tot ce se intampla la cele 56 de meciuri preluate de catre TVR.


.