Program TV, Acum la Tv, Ghidul filmelor de la TV  


Nicoleta Luciu isi scoate silicoanele. Cand va ajunge la operatie

Share via email
Nicoleta Luciu isi scoate silicoanele. Cand va ajunge la operatie

La aproape un an de cand au aparut zvonuri ca Nicoleta Luciu vrea sa-si scoata silicoanele, bruneta s-a hotarat sa-si micsoreze bustul cu care a facut furori.

Bruneta a explicat ca din cauza durerilor insuportabile de spate va renunta la impanturile cu silicon, insa nu de tot. Ea va opta pentru alte implanturi mai mici.

Problemele Nicoletei Luciu au inceput dupa ce s-a ingrasat. Bruneta a recunoscut ca kilogramele pe care le-a luat in ultima vreme, i-au adus neplaceri nu doar estetice, ci si la nivelul bustului. "Grasimea s-a depus chiar pe sani, iar durerile de spate sunt groaznice. Vreau sa mai scap de opt kilograme si apoi sa-mi micsorez sanii. Nu imi scot implanturile din cauza altor probleme, ci tocmai din aceast motiv. Vreau sani mai mici ca sa ma  pot misca in voie. Voi face interventia, in tara, la acelasi medic care mi-a pus implanturile", a declarat bruneta la Antena Stars.  
Nicoleta Luciu si-a pus silicoane in urma cu trei ani. Ea a optat pentru implanturi de 570 ml fiecare. Vedeta tv s-a hotarat sa faca interventia, insa abia in primavara va urca pe masa de operatie.

Si anul trecut, Nicoleta Luciu a avut o tentativa de a renunta la bustul siliconat. Ea a mers atunci in Turcia pentru a-si micsora sanii, insa s-a razgandit. » vezi articolul original

Alte Stiri

.