Program TV, Acum la Tv, Ghidul filmelor de la TV  


Mioara Velicu pastreaza cu sfintenie cadoul de la sotul ei

Share via email
Mioara Velicu pastreaza cu sfintenie cadoul de la sotul ei

Solista Mioara Velicu (71 de ani), care s-a luptat cu frigul și foamea la show-ul de la "Ferma Vedetelor" (PRO TV), și-a revenit cu greu dupa decesul soțului ei, Nicolae Martinescu, fost campion olimpic la greco-romane, care s-a stins din viața pe 1 aprilie 2013.

Ea pastreaza vie amintirea celui pe care l-a iubit preț de 25 de ani: "Cadoul cel mai drag este aceasta cruciulita pe care o port mereu la gat, chiar daca ma duc la nunti, la concerte. Nu ma lasa inima sa ma despart de ea. Vorbesc singura prin casa, nu sunt nebuna, dar vorbesc cu el, am o poza de-a lui si vorbesc cu ea. L-am si visat, isi lua adio de la mine dupa 40 de zile de la moartea lui. A fost tot ce-i mai bun in viata mea!", a declarat solista la "Dincolo de aparente" (Antena Stars).

Nicolae Martinescu, medaliat cu aur in proba de lupte greco-romane la Jocurile Olimpice de la Munchen din 1972, și-a presimțit moartea: "Nu mai pot deloc, ma dor picioarele, nici nu mai pot sa ma tin drept", se confesa el prietenilor, cu un an inainte de deces.



» vezi articolul original





Alte Stiri

















.