Program TV, Acum la Tv, Ghidul filmelor de la TV  


Mariajul lui Marius Moga, sortit esecului? Cine crede asta

Share via email
Mariajul lui Marius Moga, sortit esecului? Cine crede asta

Cei care cred in numerologie sustin ca aceasta stiinta poate dezvalui multe lucruri despre relatiile amoroase. De exemplu, poate arata daca doi oameni sunt meniti sa ramana impreuna sau nu, doar pornind de la data lor de nastere.

Carmen Harra i-a analizat din punct de vedere numerologic pe Marius Moga (33 de ani) si pe sotia lui, Bianca Lapuste (21 de ani).

Harra nu crede ca proaspetii parinti vor rezista impreuna. Relatia lor va fi una tumultuoasa si sunt sanse minime sa ramana impreuna.

"Imi pare rau, dar ei doi vor avea multe probleme in relație și cel mai probabil nici nu vor ramane impreuna pentru ca nu se potrivesc nici astrologic, nici numerologic. E mai degraba un compromis intre ei, nu neaparat o mare relație. Sugestia mea e sa se lupte sa ramana impreuna pentru copilul lor, care le-ar putea salva relația. Ei au si șansa unui al doilea copil, dar nefiind compatibili energetic, vor avea multe fricțiuni", a dezvaluit Carmen Harra, pentru ziarulring.ro.

Marius Moga s-a nascut la data de 30.12.1981, ceea ce inseamna, potrivit clarvazatoarei, ca are codificarea 7, deci ca  "are planeta Jupiter de doua ori in codul lui si e un tip extrem de creativ, dar si foarte independent. (a") Nu e genul care sa se implice in relatii serioase".

Bianca Lapuste s-a nascut la data de 11.11.1993. In privinta ei, Carmen Harra e explicat ca "Ea e complet opusul lui Marius. Preocupata de familie, stabilitate și este dominata de planeta karmei in codul ei de viața,8. Relațiile intre cei codificați 7 și cei codificați 8 sunt foarte puternice la inceput, ca un foc de paie, dar treptat se racesc și sfarșesc intr-un compromis. Singurul lor avantaj e ca au deja un copil.(a") Ea ar trebui sa mai aiba un baiat mai tarziu. Intrebarea e daca tatal va ramane același cu al fetiței sau va fi altcineva. Sunt șanse mari sa fie tot Marius tatal, depinde doar de cat de mult se vor lupta ei sa țina aceasta relație."

Marius Moga si Bianca Lapuste experimenteaza viata in trei de cateva saptamani. Fetita lor, Maria, a venit pe lume la data de 7.10.2015. Despre micuta, Carmen Harra are numai previziuni fericite, dar a precizat ca fata nu isi va dori sa fie celebra: "Este frumoasa, independenta de la o varsta foarte frageda, superinteligenta, cu multa imaginație, are o personalitate puternica, de lider, și se va conduce mereu singura. Are o relație karmica cu mama și in alta viața rolurile lor au fost inversate. (a") Moștenește multe de la tatal ei, dar in codul ei nu apare aplecarea spre creativitate, muzica și celebritate."

 

 

 » vezi articolul original

Alte Stiri

.