Program TV, Acum la Tv, Ghidul filmelor de la TV  


Madalin Ionescu vrea sa fie tata pentru a treia oara

Share via email
Madalin Ionescu vrea sa fie tata pentru a treia oara

Madalin Ionescu (45 de ani) este fericitul tata a doi copii, dar a marturisit ca este pregatit si pentru al treilea. Prezentatorul si sotia lui, Cristina Siscanu (39 de ani), vor sa aiba un nou membrul in familie, cat de curand posibil.

Realizatorul Tv este un familist convins si se dedica 100% rolului de tatic.

Prezentatorul este pregatit si pentru un al treilea copil. Madalin Ionescu a marturisit ca, desi el si Cristina Sicanu se iubesc foarte mult, acest lucru nu s-a intamplat pana acum, devina fiind si mediul stresant in care lucreaza, potrivit ziarului Ring.

Madalin Ionescu are doi copii din prima casatorie, Stefania si Filip, care locuiesc impreuna cu el si cu sotia lui, care isi ia in serios rolul de mama vitrega, dar si de prietena: "Copiii locuiesc cu noi de foarte mult timp. (a") Avem grija de educatia lor, dar inca nu stim spre ce sa-i indrumam, desi Filip pare atras de domeniul televiziunii. (a") Nu o sa-i indrum pe Filip si pe Stefania spre ceva anume. Fetita inca se gandeste la ce facultate sa dea admitere, iar Filip este atras de televiziune. Ii place sa inregistreze evenimente, are camera tot timpul dupa el, face un montaj foarte bun la varsta lui si, desi are o deficienta in a vorbi, este destul de inteligent si cred ca ar putea sa activeze in televiziune".

Acasa la Madalin Ionescu este mereu o atmosfera placuta. Nu locuieste doar cu sotia si copiii, ci si cu socrii, cu care a marturisit ca se intelege foarte bine.
 

 » vezi articolul original

Alte Stiri

.