Iffet -  


Post TV:
Difuzare:

Iffet


Iffet

(Turcia, 2011, serial romance, color, 90 minute)
Descriere pe scurt:
Iffet, interpretată de Deniz Cakir, este o tânără frumoasă care provine dintr-o familie modestă din Turcia.Descriere detaliata:
Serialul "Iffet", o poveste captivantă a unei iubiri neîmpărtăşite. Intrigile, răzbunările şi răsturnările de situaţie sunt ingredientele acestei ecranizări de excepţie. În "Iffet" ne reîntâlnim cu Deniz Cakir, una dintre frumoasele actriţe ale Turciei, cunoscută telespectatorilor din serialul "Poveste de familie".Iffet, interpretată de Deniz Cakir, este o tânără frumoasă care provine dintr-o familie modestă din Turcia. Ea locuieşte împreună cu tatăl şi sora ei mai mică într-un cartier sărăcăcios din Istanbul şi se îndrăgosteşte de Cemil (Ibrahim Celikkol) şofer la o staţie de taximetre din cartier. Tânăra visează la ziua când Cemil o va cere în căsătorie, dar acesta are planuri care nu rezonează cu dorinţele fetei. Cemil visează că într-o zi va fi foarte bogat şi va părăsi cartierul modest în care locuieşte pentru a-şi trăi viaţa departe, într-un loc exotic.Iffet nu ştie de aceste planuri şi îşi continuă relaţia netulburată până într-o zi când, mergând împreună cu iubitul ei la nunta unui prieten, tot universul îi este distrus chiar de omul care ar fi trebuit să îi fie alături la bine şi la greu. Obsedat de frumuseţea fetei şi cuprins de aburii alcoolului, Cemil îşi pierde discernământul şi îşi pângăreşte iubita. Iffet face eforturi să treacă peste traumă, dar nu reuşeşte. Cemil o imploră să îl ierte pentru gestul reprobabil şi îi promite că se va căsători cu ea. Îndrăgostită iremediabil, Iffet crede tot ce îi promite acesta şi speră că, odată căsătoriţi, onoarea ei va fi salvată. Disperarea şi deznădejdea îşi fac loc în inima frumoasei Iffet atunci când află că Cemil urmează să se căsătorească cu fiica proprietarului de taximetre la care lucrează.Iffet jură să se răzbune, iar destinul îi întinde o "mână de ajutor". Ea se căsătoreşte cu un om de afaceri puternic şi foarte bogat, îndrăgostit nebuneşte de ea, tinerei nu-i lipseşte nimic, iar singura ei dorinţă este să se răzbune pe Cemil. Acesta din urmă, vizibil afectat de căsătoria lui Iffet, se hotărăşte să facă tot ce îi stă în puteri pentru a o recâştiga.
Actori:  Deniz Çakir(personaj principal),Ibrahim Celikkol(personaj principal),Zuhal Olcay,Mahir Günsiray,Selen Uçer,Mehmet Cevik,
Regizori:  Faruk Teber,
Scenaristi:  Can Sinan,


.