Program TV, Acum la Tv, Ghidul filmelor de la TV  


Daniel Craig si-a facut praf corpul pentru 85.000.000 $

Share via email
Daniel Craig si-a facut praf corpul pentru 85.000.000 $

Dupa cate a patimit, cine il poate condamna pe Daniel Craig (47 de ani) ca nu mai vrea sa auda de James Bond. La lansarea ultimului film din fransiza, "Spectre" actorul britanic a facut publica lista tuturor accidentarilor din 2006 si pana in prezent.

Ce ironie! In 2009, dupa lansarea celui de-al doilea film din seria James Bond, Daniel Craig a zis ca il va juca pe agentul 007 pana cand "o sa il lase genunchii". Acest lucru s-a intamplat anul acesta, cand filma in Alpi. A fost transportat de urgenta la New York si a trecut prin doua operatii dificile de reconstructie a rotulei.

"Din cauza accidentarii la genunchi a fost intarziata lansarea filmului si suspendate filmarile. Producatorii care au investit 350 milioane $, adica un buget cat toate cele trei James Bond in care mai jucase, au fost de acord sa ia o pauza de sase luni. Dar nu a fost cazul. Am strans din dinti si dupa doua saptamani am revenit la filmari", a declarat Daniel Craig in timpul unui interviu.

Actorul, care e cel mai bine platit James Bond al tuturor timpurilor, a primit 85 milioane $ pentru rol. El are in prezent o avere de peste 95 milioane $. Cu toate astea nu vrea sa mai joace in fransiza. Dupa ce exact scena in care si-a nenorocit genunchiul a fost taiata din film, Craig vrea sa paraseasca distributia dupa 9 ani de cariera. "Numai in 2008 am plecat nesifonat de la filmari. In rest, in 2006, in 2012 si 2015 au fost un dezastru", a declarat Daniel Craig. De-a lungul unei jumatati de veac, ecranizarea a avut incasari de peste un miliard de dolari.» vezi articolul original

Alte Stiri

.