Program TV, Acum la Tv, Ghidul filmelor de la TV  


Daciana Sarbu si-a deschis cafenea

Share via email
Daciana Sarbu si-a deschis cafenea

Europarlamentara PSD Daciana Sarbu ii indulceste pe bucuresteni, de luna aceasta, cu prajiturele ingenioase, ceaiuri naturale si cafea adusa de peste mari si tari in cafeneaua ei din buricul Capitalei.

"Mara Mura", situata pe strada Benjamin Franklin nr. 5 (langa Ateneul Roman), e o cafenea-cofetarie pe care Daciana Sarbu o detine in cote egale cu o prietena, Alexandra Cristina Voicu. Cafeaua pe care o bei aici (8-12 lei) trebuie insotita negresit de una din nenumaratele sortimente de prajituri realizate cu ingrediente naturale (5 lei/bucata). Personal, am gustat choix-à-la creme cu fructul pasiunii, preparat care mi-a amintit de prajiturelele mamei.

Insa aici gasiti acelasi desert umplut cu crema de trandafiri, de lavanda sau vanilie. Prajiturelele pot fi comandate si pentru acasa, iar pentru evenimente speciale (aniversari, zile de nastere) personalul prepara si torturi personalizate, care costa 100 lei/kg.
Cafeteria e decorata cu mobilier din lemn masiv, creatie a unuia dintre cei mai in voga designeri de interior, Irina Neacsu. Localul e placut si poate fi locul ideal pentru intalniri amoroase ori amicale, dis-de-dimineata sau dupa masa de pranz. Daciana Sarbu a lucrat toata vara la amenajarea spatiului situat pe boema strada din apropierea Ateneului.

In 2014 si in 2015 a investit peste 148.000 de lei in amenajarea cafenelei, informatie care se regaseste in declaratia de avere a sotului. In document Victor Ponta a declarat ca sotia si-a imprumutat firma D&C Sweets cu 65.635 de lei in 2014 si cu 83.000 de lei in acest an. Nu putem decat sa presupunem ca partenera sa a avut aceeasi contributie la lansarea afacerii.» vezi articolul original

Alte Stiri

.