Program TV, Acum la Tv, Ghidul filmelor de la TV  


Autoarea hitului "Hero" a vizitat impreuna cu avocatul ei orfelinatul Frank Gonzalez din Mexic, iar surse apropiate cantaretei spun ca ar vrea sa adopte un copil, insa purtatorii ei de cuvant au refuzat sa comenteze. 
Rolls Royce-ul magnatului Irinel Columbeanu a fost lovit in spate, ieri dupa-amiaza, pe soseaua Kiseleff de un autoturism BMW. Iri era doar pasager, masina fiind condusa de soferul acestuia. 
Postul Money Channel (parte a grupului Realitatea-Catavencu) trece de azi la o noua grila de programe, prin care largeste adresabilitatea canalului, la un an de la lansare.
Luana Ibaka lanseaza, din 1 aprilie, de la ora 18.30, o noua emisiune pe B1 TV. Inspirata de stilul romanului care pune mare pret pe imagine, Luana continua seria emisiunilor "Caminul de cinci stele" si "Totul despre casa mea", cu un program monden - "Star style - Shopping de 5 stele".
TVR 2 a fost amendat, in sedinta de ieri a Consiliului National al Audiovizualului (CNA), cu 6.500 de lei pentru difuzarea la o ora nepotrivita - 20.30 - a unei emisiuni cu tema sexuala. Legea audiovizualului prevede foarte clar ca emisiunile care abordeaza astfel de subiecte pot fi difuzate fara nici o problema, dar dupa ora 23.00. Postul TVR 2 a mai primit, saptamana trecuta, o amenda de 5.000 de lei pentru aceeasi abatere.
Cove va spune, astazi, de la ora 21.00 pe TVR1, "Hello, Goodbye". Simpaticul moderator si-a mutat resedinta pe Aeroportul Otopeni.
Postul Romantica, relansat de grupul Realitatea-Catavencu, a inregistrat in prima zi de emisie, luni, o audienta medie de 20.000 de telespectatori in mediul urban (ceea ce inseamna un rating de 0,2). 
Cenusa actorului James Doohan, "Scotty" din Star Trek, va fi imprastiata in spatiu la sfarsitul acestei luni. Actorul, celebru pentru replica sa "Teleportare, Scotty" va ajunge printre stele cu ajutorul unei firme specializate in inmormantari spatiale, familia acestuia respectandu-i astfel ultima dorinta.
Editia muzical s-a dovedit a fi una dificila pentru concurentii Megastar. Cele mai mari probleme le-au avut Alexa, Anita si Claudiu . Pe Alexa au salvat-o Brigitta si Catalin acordandu-i "tichetul prieteniei". 
Incepand de azi, in cursul saptamanii, de la ora 22:00, intrati in zona paranormalului alaturi de cele mai bune mediumuri din Marea Britanie.
La o luna dupa lansare, postul TV este pe pozitia a 15-a in preferintele telespectatorilor.Prima luna de emisie a adus rezultate de audienta modeste pentru Kanal D (post la care Ringier, care detine si EVZ in Romania, are 25%). 
Uniunea Europeana a Radiodifuzorilor (EBU) a anuntat ca a obtinut drepturile de difuzare a meciurilor din cadrul Campionatului Mondial de Fotbal 2014.
Prestatia baietilor de la 3rei Sud Est a facut impresie foarte buna atat publicului, cat si reprezentantilor TVR. Spontaneitatea lor a fost indelung apreciata si iata ca, de Paste, vom avea din nou ocazia sa-i vedem pe cei trei, pe post de prezentatori.
Gabi Jugaru , realizatorul farselor de la Pro FM nu face pacaleli pe 1 aprilie. In urma cu 8 ani, de Ziua Pacalelilor, Jugaru a convins-o pe iubita lui sa il ia de sot si au facut nunta.
In concursul "Megastar" au mai ramas sase concurenti. In editia "muzical", Kamelia si Brigitta au cantat in duet piesa "Fallin" a Aliciei Keys.


















.